Het beste van 
twee werelden

DE LIGGING

Aan de Bosrand, inspirerend voor jong en oud

Het project Aan de Bosrand brengt jong en oud het beste van twee werelden. Enerzijds ontspanning, want via uw achtertuin loopt u zo het bos in of de Ginkelse Heide op. De natuur is er overweldigend mooi! Anderzijds is er de dynamiek van het gezellige centrum van Ede met een uitgebreid winkelaanbod, markten, horecagelegenheden, foodtruckfestivals en jaarlijks terugkerende events op het Museumplein.

In Ede zijn er zowel scholen voor het basis- als voor het voortgezet onderwijs. Er is bovendien een goede busverbinding met de campus van Wageningen University & Research. Station Ede-Wageningen verbindt de lijn Arnhem – Utrecht en is het begin- en eindpunt van de lijn Barneveld/Amersfoort. Liever met de auto? Dankzij de centrale ligging aan de N224, de A12 en A30 bent u snel in steden als Utrecht, Amersfoort, Arnhem en Apeldoorn.

Een betere plek vind je niet

De schoonheid van Nationaal Park de Hoge Veluwe, met haar imposante landhuizen, kastelen en prachtige flora en fauna, ligt op slechts 10 minuten rijden met de auto. Tijdens eindeloze fiets-, wandel- en GPS-tochten spot u met een beetje geluk ‘the big four’ (een edelhert, wild zwijn, moeflon of een ree). Bezoek eens Jachthuis St. Hubertus of het Kröller-Müller Museum. Wist u dat ze er de op een na grootste Vincent van Gogh-collectie ter wereld bezitten?

Bekijk de woningen

EDE HEEFT HET ALLEMAAL

Fietsen door
de bossen

genoeg te doen in het
centrum van ede

Gezellig en
gemoedelijk

De natuur heeft zoveel 
te bieden

Herten spotten vanuit
uw achtertuin

genieten van
een borreluurtje

laat je verassen 
in het kruller-muller museum

Lekker eten 
op het foodfestival

contact

Wilt u op de hoogte blijven van dit project? Schrijft u zich dan in via onderstaand formulier en ontvang het laatste nieuws van Aan De Bosrand.

Voorkeur type woning
Vrijstaande woning
Twee onder één kapwoning

Aan De Bosrand

verkoopinformatie:

0318 - 657 657 |  nieuwbouw@ditters.nl

0318-693502 | ede@domicilie.nl

ONTWIKKELING: BOLTON ONTWIKKELING
AANNEMER: BOLTON BOUW

 info@boltongroep.nl  
www.boltongroep.nl

Zegveldse Uitweg 1
3443 JE, Woerden

ontwerp en ontwikkeling door Graphic Design | www.ontwerpbureau.com